Stavangerundersøkelsen 2005
Foregår i perioden 03-23. november. Den har som formål å gi Stavangers innbyggere anledning til selv å gi et tidsbilde av Stavangers glidende overgang fra oljehovedstad til kulturhovedstad, gjennom å kunne svare på spørsmål om byens kulturelle utvikling. Spørsmålene er enkle å svare på med anledning til fritekst og personlige svarmuligheter.

Alle som deltar i undersøkelsen vil være med i trekningen av kr 5.000,-, som foretas torsdag den 24.nov. fra kultursjefen i Stavangers kontor. Det er likevel mulig å delta anonymt uten å oppgi navn og telefonnummer, ved bare å fylle ut de andre postene i skjemaet. Du vil i så fall ikke være med i premietrekningen.

LAST NED SKJEMA SOM WORD-DOKUMENT HER, og send direkte til redaksjon@localmotives.com innen 23. november.

FYLL EVENTUELT UT SKJEMA I PDF-FORMAT HER. Til slutt i pdf-skjemaet får du spørsmål om "Print Form" eller "Submit by email". Husk endelig på å trykke på sistnevnte for innsending direkte til vår mailadresse. OBS! For å fylle ut skjemaet i pdf-format krever det at du har Adobe Reader 7.0. Om du ikke har installert denne versjonen på din maskin, vil du automatisk få spørsmål om å installere denne på maskinen din når du trykker på skjemaet. Eller du kan laste direkte ned HER.
(PS! Skjemaet kan ikke lagres på maskinen din uten at du har kjøpeversjonen av Adobe Reader 7.0, så skriv også ut ut om du vil ha din egen kopi.)

Resultatene vil bli presentert på et lysbord i byen, samt legges ut på Internett. De vil i tillegg bli benyttet i forbindelse med et kunstprosjekt i regi av Localmotives.


Tilbake til localmotives 1:1 program.